image-02-left-small

MED VÅRT TRYGGHETSPAKET FÅR DU EN NY HÖVDING OM OLYCKAN ÄR FRAMME

Hövdings Trygghetspaket

För dig som har varit med om en olycka eller har anledning att reklamera din Hövding erbjuder vi Hövdings Trygghetspaket. Det består av två delar, Solids kostnadsfria självriskeliminering i 3 månader (fr. o m 15/11 2015) och Hövdings garanti. Nedan hittar du all nödvändig information och formulär för att kontakta oss, oavsett om du har varit med om en olycka eller vill reklamera din Hövding.

Självriskelimineringen gäller om din Hövding löst ut efter en olycka. Garantin gäller om din Hövding löst utan att du har varit med om olycka, så länge du har använt produkten på rätt sätt.

LÄS MER OM Solids självriskeliminering »

Har du varit med om en olycka? »

Vi hoppas att du är ok och vill så klart att du får en ny Hövding så snart som möjligt. Först vill vi gärna veta vad som har hänt och undersöka din Hövding för att ta reda på hur vi kan göra för att göra våra produkter ännu bättre och säkrare. Den svarta lådan i din Hövding innehåller intressant information som vi kan ha nytta av i vår produktutveckling.

Det här behöver du göra nu:

  • Fyll i formuläret så skickar vi en retursedel som du använder för att skicka tillbaka din Hövding till oss
  • Ta kontakt med ditt försäkringsbolag och betala din självrisk – de ersätter kostnaden för din Hövding
  • Om du har tecknat Hövdings Trygghetspaket kontaktar du Solid för att få tillbaka din självrisk
  • Köp en ny Hövding i vår webbshop eller via en av våra återförsäljare – och fortsätt ha det bästa cykelskyddet på marknaden

Reklamation »

Vänligen fyll i formuläret och berätta vad som har hänt. När vi mottagit informationen kommer vi att återkoppla till dig.